dimarts, 15 de maig del 2007

LA TERRA DE REMENCES


La Terra de Remences torna a batre els seus registres de participació Prop de 2400 cicloturistes han omplert les valls de la Garrotxa, Osona i Ripolles en una edició, la desena, de la Marxa Terra de Remences que ha tornat a marcar un màxim històric en els seus registres de participació. La màxima cita del cicloturisme català va comptar a més amb un cartell de luxe en la primera línia de la sortida amb la presència de medallistes i campions olímpics com Joan Llaneras i Carles Torrent, professionals com Xavier Tondo i dos guanyadors de la Volta a Espanya com Roberto Heras i Melcior Mauri, aquest últim el més ràpid en cobrir el recorregut llarg de 175 quilòmetres tot travessant la Garrotxa per arribar a Ripoll i retornar posteriorment, després de visitar Manlleu. Dani Pedrosa i Alex Crivillé foren altes dels il·lustres que varen prendre la sortida.

Un any més, i ja en porten uns quans, alguns ciclistes de carretera del club ciclista Cassà participen en marxes cicloturistes. Una temporada més la marxa escollida per debutar ha estat la Terra de Remences que és va disputar el dia 13 de maig a Sant Esteve d’en Bas. Aquesta marxa consta de dos recorreguts, un de llarg de 175 quilòmetres i un altre de curt de 90 quilòmetres. La primera part del recorregut és la mateixa per a tots els participants, i en el seu recorregut hi trobem els colls del Capsacosta i el de Canes. Els del recorregut llarg encara tenen que afrontar el terrible coll de Bracons, amb rampes superiors al 15%, i finalment el coll de Condreu.

Del Club ciclista Cassà hi ha pres part al recorregut de 175 km en Joan Borrell que ha arribat a la 261 ena posició amb un temps de 5:56:09 i Xevi Gruart a la 580 ena posició, amb un temps de 6:45:00 h. El recorregut de 95 km hi ha participat en Josep Borrell que ha arribat a la 703 ena posició amb un temps de 3:37:20 h. l’Emili Cabarrocas que ha arribat a la 917 ena posició amb un temps de 3:55:52 h.

1 comentari:

Anònim ha dit...

la marxa ha estat immillorable, ben organitzada i a més el temps a acompanyat.
de st.esteve fins a olot quasi tot baixada i a un bon ritme, fins arribar al capsacosta,que comença a pujar, avituallament a dalt i apreto fins a Ripoll, amb grupets de varis companys, i després pugem cap al coll de canes, allà l'avituallament és a mitja pujada i quan et penses que s'ha acabat, encara queden alguns quilometres de pujada, això si quan arribes a dalt, la baixada fins a Olot es espectacular i fantàstica, després petit repetxó fins a La Pinya i arribada a St.Esteve.Collonut!!, l'ambienta l'arribada és inigualable i tot molt ben organitzat. admiro als que han fet la marxa llarga i sobretot a en Joan i en Xevi, aquests si que estan forts; espero fer-la l'any vinent.
Felicitats pel ciclisme!!, i gràcies als de la junta per convidar-nos als que anem a reunió.