diumenge, 18 de novembre del 2007

PASSEJADA PER EL MONTSENY

Tal com ve sent habitual en els darrers anys, un grup del Club Ciclista, fa la seva passejada per el massís del Montseny. En aquesta edició es va fer el dia 18 de novembre.
Amb sortida d'Arbúcies al davant de la zona esportiva i a punta de clar, el grup enfila cap a Sta. Fé per la pista ampla. Unes quantes parades abans d’arribar-hi, entre altres, al Coll de Té, tant per fer algun traguet, com per fer-se passar una mica el fred, encara que no en feia gaire, ja que a l'hora de sortida s’estava a - 1'5 graus i mica en mica va anar pujant. Per cert, sembla que en Jordi Franc va trobar la marera de fer glaçons. Aniría be patentar-ho a veure si pot ser rendible.


Un esmorzar com cal abans agafar el camí de tornada que va ser diferent al d’anada. Es passa per can Lleonart i es baixa fins la feixa llarga. Seguidament s’arriba a can Puig on a partir d’aquest punt trobem el corriol trial.ler fins al famós castanyer de dimensions considerables. Una gran catifa de fulles ens acompanya durant tot el camí i el contrast de color es fa pales en el paisatge.

Una passejada que s’espera repetir en properes ocasions, ja que els participants no els feia gaire gracia les previsions del temps, però no hi va faltar ciclistes a aquesta sortida.