dimarts, 21 d’octubre del 2008

SORTIDA LES ALBERES


SORTIDA 13.10.2008 - LES ALBERES

Avui 13 d'octubre de 2008, he fet festa a la feina i pensant que podia fer durant tot el dia...........agafar la bicicleta de carretera i fer una ruta per Les Alberes a l' Alt Empordà i el Roselló.
El lloc de sortida ha estat la població de Sant Climent Sescebes, primer he visitat el company Martí Augé a la seva oficina i començo la ruta cap a: Espolla, i tot seguit pujar el Coll de Banyuls, que fa frontera amb la Catalunya Nord.
He aparcat a la plaça de Sant Climent,
davant la CaixaGirona.
"Comença Port"
El Coll de Banyuls no és molt llarg, però té alguna rampa superior al 10%, que fa que l'esforç sigui constant. L'asfalt és molt bó i arribo a dalt del coll amb molt de núvol.
Monument al Coll de Banyuls
Descanso un moment i tiro cap avall ,cap a Banyuls( sort que he fet el coll de la vessant catalana, perque de l'altre costat hi han rampes del 25%!!!!!!!!!). L'asfalt canvia, primer bó però rugós i després molt crivellat.
Arribo a Banyuls de la Marenda, i pregunto per anar a Cotlliure, desisteixo i enfilo cap a Cervera, vorejant la costa vermella.
Canvi de vies a Cervera Rampes de +10%
Passo per Cervera, la frontera entre les dos catalunyes, Portbou, Colera, Llançà(on paro a beure una coca-cola), Garriguella, Mollet de Peralada i arribada a Sant Climent Sescebes.
En total 75 quilometres, amb 1 port de muntanya i trencacames durant 35 quilometres, una altra per explicar.
l'antiga frontera
benvinguts a la Catalunya Nord
Acabo la diada dinant amb en Martí al restaurant La Parra de Sant Climent , parlant de feina, de què si no.


Imatge del Coll de Banyuls
Publicat per l'Emili Cabarrocas



1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja era hora que algun ciclista es decidís a publicar les sortides que fa, encara que siguin a nivell individual. Et felicito Emili i no dubtis a fer-ho tantes vegades com vulguis. Tot això es el que fa, que els que entrem a la pàg del Club, estem assabentats dels esdeveniments. En cas contrari aquesta pàg es convertirà en avorrida i no valdrà la pena ni mirar-la
Narcís