dilluns, 24 de novembre del 2008

LA PAPALLONA DE L'ARBOÇ

Aquest passat diumenge dia 23 de novembre, amb un matí fred, amb núvols i força vent, s'ha disputat a la nostra localitat la segona edició de la Marxa Popular la Papallona de l'Arboç vàlida per la Copa Gironina de Rutes de Btt. Una bona participació de 228 ciclistes en les diferents categories tot i disputar-se a la localitat de Girona el Road Book de les Gavarres. Una prova que ha fet que els ciclistes es repartissin una mica segons els gustos de cada participant. La nota destacada i mes negativa, ha estat que la federació no cambiés el calendari de proves ciclistes de btt, ja que amés de estar en localitats properes, els recorreguts en algun tram eren similars o es creuaen.
Hi havia tres recorreguts en aquesta prova: Un d'infantil per la mainada de 2 km, que segons la categoria eren de 4 o 6 km, perqué hi feien diferents voltes. Un altre de popular de 20 km i un tercer mes exigent de 30 km. La sortida del Parc de l'Estació neutralitzada fins el Parc Art. A partir d'aquí els punts mes destacats eren la Roca de les Trenta Creus, la Font i Ermita de St. Cristòfol del Bosc, la casa Nova d'en Frigola, el Xalet d'en Juanito, les trial.leres de Sta. Pellaia, la Placeta d'en Barril, el Daró, el Puig de les Comteses, la Plaça d'el Suro, el Coll de Llumaneres, les Dues Rieres, la Bicicleta Rovellada, el Formigat, can Cassà, el Molí del Limbo, el Pont de Verneda, can Barrina i arribada al Parc de l'Estació. Un circuit preparat per el Club Ciclista Cassà, on la major part del recorregut eren corriols i trial.leres, que han fet que els corredors gaudisin sobretot en els corriols trial.lers amb algun salt espectacular.
Oriol Morata de l'equip Inpanasa no ha tingut rival en aquesta edició i ha recorregut els 30 km amb un temps de 1.16.22 hores a una mitjana de 23.57 km/h. David Molinero de l'equip Bicis Esteve ha tardat 3.12 minuts mes en arribar i en tercer lloc Josep Almendros, també de Bicis Esteve ha emprat 4.08 minuts que Oriol Morata.
Per part del Club Ciclista Cassà, hi ha participats alguns ciclistes que segueixen la Copa Gironina encara que uns quans corredors del Club, han preferit ajudar en les tasques de control i logística.
Hi han participat per part del Club: En Josep Puimolé, Enric i David C abarrocas, Jaume Badosa, Narcís Oller, Albert Garriga i Quim Felip. També hi ha hagut una dotzena de ciclistes de Cassà aficionats al Btt que no pertanyent al Club Ciclista que han volgut provar algun del circuits d'aquesta Marxa Popular la Papallona de l'Arboç.
Podeu trobar totes les classificacions a :
http://www.ciclisme.cat/carrera.php?id=2075
En Moradell comenta a nen Quim:
Quim, busquem voluntaris per plegar la carpa.
Realment costa trobar-ne en però al final en surten un parell