dilluns, 2 de febrer del 2009

TROFEU LA SELVA DE BTT A BESCANÓ

La tercera prova del Campionat la selva de Btt es va disputar a la localitat de Bescanó aquest diumenge 1er de febrer. Pràcticament tot el dissabte va ser un dia passat per aigua i del diumenge també s’esperava mes del mateix. Amb molta puntualitat es va donar la sortida (ja que començaven a caure gotes) al prop de 200 ciclistes que varen voler patir de valent amb el dur circuit que havia preparat la organització agreujat per el fang i la pluja. La cursa va ser dominada amb autoritat per l’Ismael Ventura que va fer el recorregut amb un temps de 1:26:26 h. seguit d’en Roger Argelaguer i de Francisco López.
Per part del Club Ciclista Cassà hem de destacar el 11é lloc assolit per l’Albert Carbó en Élit. També la 9 ena i 12 ena posició d’en Jordi Bernatallada i en Dani Brugué respectivament en Màster 30. El 3er lloc assolit per l’Albert Dalmàs en la categoria de Sub 23 que en la seva segona participació d’aquest campionat demostra que te potencial per anar endavant. A la categoria Veterans 50 destacar el 4art i 7é llocs assolits per en Carles Ruscalleda i en Quim Felip.