diumenge, 19 d’abril del 2009

COPA CATALANA DE DESCENS A MAÇANET DE CABRENYS

Avui diumenge 19 d'abril, s’ha disputat la Copa Catalana Internacional de descens a Maçanet, que ha comptat amb una extraordinària participació de 187 ciclistes. Després de uns entrenaments on el temps no hi ha acompanyat gaire (pluja i pedregada a la tarda del dissabte), aquest diumenge el sol ha puntejat de bon matí i el aire de tramuntana ha anat bufant i ha fet que la cursa es desenvolupés amb normalitat. A la primera baixada el terreny estava bastant relliscós degut a la humitat existent, mentre que a la segona mànega amb un terreny mes sec, les baixades han estat molt mes ràpides. El circuit de Maçanet de Cabrenys està considerat el circuit mes tècnic del Campionat. La sortida es des de el punt mes alt del Mas d’Amunt fins a la Urbanització de can Muntada.
Els descenders del Club Ciclista Cassà, Arcadi Valls i Sergi Cejudo han participat en aquesta prova. L'Albert Carbó va participar només en els entrenaments el dissabte al matí i en Didac no hi va participar després de patir un parells de caigudes durant els entrenament a mitjans de setmana.
L’Arcadi, ha fet unes baixades molt bones i ha arribat el 12é en la categoria de Màster 30 mentre que en Sergi ho ha fet en la 57 ena posició de Elit després de tenir problemes en la primera mànega.
Els temps emprats han estat:
Sergi Cejudo : 7:23:393 i 3:07:139 minuts
Arcadi Valls: 2:46:746 i 2:52:929 minuts