dilluns, 28 de setembre del 2009

COPA CATALANA DE DESCENS A FONTETA

La 3ª edició de la cursa de la Copa Gironina de Descens de la Roca Filanera, vàlida per la Copa Catalana de Descens, ha estat un èxit, cada any hem aprés de l’anterior i hem progressat per millorar-lo, i la veritat és que el desenvolupament de tot el cap de setmana ha anat rodat. Començant pel dissabte, la majoria van poder fer un mínim de 10 baixades amb els remuntadors oficials, suficients com per aprendre el circuït. Intentarem per l’any que ve, arruixar el camí per reduir la pols que es fa pel trànsit dels remontadors.
El diumenge, es van disputar les mànigues puntualment per categories i sense incidents destacables. L'Speaker cantava les categories que havien de pujar als remuntadors que els portava fins a peu de sortida.

Aquest any cal destacar les millores que s'han fet al circuit amb corbes a peraltades dignes de bikepark, així com petites modificacions al traçat però conservant l’esperit de la Roca Filanera. Les pluges dels últims dies han anat perfectes pel circuït, ja que ha assentat el terreny.
Bona part dels corredors ens han fet saber que la Roca Filanera és un dels traçats que els agrada més de tota la Copa Catalana i també han elogiat la mesura dels entrepans de Mig Metre, literalment... 50 cm de barra de pa, no fos cas que passéssim gana...

L'any vinent, més i millor.

LA TRIBU BTT DE FORALLAC



El Club Ciclista Cassà hi ha participat amb tres descenders: En Sergi Cejudo, l’Arcadi Valls i l’Albert Carbó. Tots tres han fet un molt bon paper ja que en Sergi i l’Albert han acabat 21é i 28é respectivament en la màxima categoria, (l’elit). L’Arcadi també ha acabat en una 14ena posició de la categoria de màster 30.

Trobareu el vídeo de la cursa a

http://www.totbisbal.cat/tv/rocafilanera.php

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja, verjetno zato je