dimarts, 26 de gener del 2010

CAMPIONAT LA SELVA DE BTT A MAÇANET DE LA SELVA

Aquest passat diumenge 24 de gener s'ha disputat la XVII Marxa Btt Turons de Maçanet, que enceta la novena edició del Campionat la Selva de Btt. Amb molts de núvols i sense poder veure el sol, encara que una temperatura força agradable per la pràctica del btt, hi havia moltes ganes de començar la temporada i un bon número de bikers va acudir a Maçanet de la Selva per poder participar en la primera prova de la temporada.
La cursa ha recorregut una trentena de km. els voltants del poble a mes de pujar als Turons de can Roure, el de S. Jordi, el de can Xurbau i el puig Marí.
El Club Ciclista Cassà hi ha participat amb els ciclistes Albert Carbó que ha finalitzat la cursa en la 4ª posició de la seva categoria, la màster 30. En Jordi Bernatallada i en Dani Brugué també han participat en aquesta categoria. En Carles Ruscalleda ha pogut pujar al podi al acabar la cursa en la 3ª posició de la seva categoria, la de veterans 50.
Des de aquesta pàgina hem de felicitar al ciclistes participants per el gran esforç que haN emprés i la manera de defensar al Club.

1 comentari:

Eduard ha dit...

Collons en Carlus, primera cursa, primer podi...

En Sacot sembla ser que amb la nova categoria més d'una vegada pujarà al podi...ja li deia jo que havia de canviar de bici...

En Berna i en Dani, els que seguim les classificacions, sabem el que costa acabar a la posició en que ho han fet.

Sort a tots