diumenge, 28 de febrer del 2010

TROFEU CAIXA GIRONA A FONTCOBERTA

Fontcoberta ha donat el tret de sortida del Trofeu Caixa Girona de BTT Open Tactic 2010, que enguany arriba a la seva desena edició i que comptarà amb vuit proves puntuables. El circuit consta d'11 quilòmetres, sense cap dificultat tècnica remarcable ni cap ascensió forta, i molt ràpid.
El trofeu s'ha iniciat amb la bona acollida que ha tingut en edicions anteriors i ha acumulat 380 ciclistes per a l'estrena amb una participació de 160 inscrits a les categories de promoció; a més a més d'un grapat de participants provinents de diferenst regions de Bèlgica i França. Drechou (Laguedoc Rousillon), el qual va ser campió de França i sisè del mundial de 2009, va ser el més fort a la categoria reina i va creuar la línia de meta amb més de vint segons sobre el corredor del Bicis Esteve, David Lozano. Finalment, l'elit Christian Collados va ser tercer.
Els ciclistes del Club Ciclista Cassà que hi han participat, han estat en la categoria de màster 30, en Dani Brugué, Jordi Bernatallada i l'Albert Carbó mentre que a la categoria veterans 40 hi ha participat en Jaume Badosa i en Carles Ruscalleda.