dilluns, 31 de maig del 2010

III COCLOMARATÓ CATALANA INTERNACIONAL.





La tercera edició de la Ciclomarató “Barcelona – Perpinyà – Barcelona 2010” es va disputar el passat dies 29 i 30 de maig. La ciclomarató és homologada per l’Audax Club Parisien com un “Brevet dels Randonneurs Mondiaux de 600 km” i és inscrita al calendari de Cicloturisme de la RFEC”.

La BPB 2010 va recórrer diverses comarques de Catalunya i el Rosselló francès, amb un recorregut de 620 Km i un desnivell positiu acumulat de 7500 m. Es tret de sortida era al Velòdrom de Barcelona a les 6h 15min del dissabte 29 de Maig, i com a referència de recorregut podem destacar el pas per Sant Celoni, Cassà, Santa Pellaia, Llançà, Portbou, Saint-Cyprien, Coll de Llauró, Coustouges, Banyoles, Olot, Coll de Condreu, Roda de Ter, Coll de la Pullosa , Moià i Forat del Vent per entrar a Barcelona amb un temps límit de 40 hores.

El primer control d'aquesta Marxa tenia lloc al aparcament de l'empresa Tan-lux de Cassà de la Selva on es va habilitar per rebre a la organització, el ciclistes, seguidors i acompanyats d'aquesta Marxa. El pas per Cassà tenia lloc a partir de les 9.00 hores on arribava el primer destacat Javier Maya del club ciclista Velo Club Roulaix. A menys d'un minut arribava el gruix de ciclistes on tenien que segellar el full de ruta i al mateix temps es podien aprovisionar d'aliments i recuperar-se de l'esforç inicial. Mes esglaonats varen anar arribant el reste de ciclistes disposats a completar aquest llarg i dur recorregut.