dilluns, 28 de juny del 2010

TROFEU CAIXA GIRONA DE BTT A CASSÀ DE LA SELVA

Aquest diumenge, s'ha disputat a Cassà, la sisena prova del Open Tàctic-Trofeu Caixa Girona de Btt. Una participació superior als 250 ciclistes, sota un sol de justícia, han desfilat per el circuit preparat per el Club Ciclista Cassà. El recorregut de uns 10 km ha estat molt ràpid amb moltes trial.leres on els que baixen be han pogut gaudir d'allò mes.Destacar que hi han hagut forces abandonaments degut a la forta calor que ha fet durant tot el matí.
En l'elit masculina Christian Collados (Bicis Esteve), primer de la general, va ser el més ràpid amb 01:34:29 h. Xavier Vinyas, que el segueix en la competició general, també ho va fer a Cassà, amb només 41 segons de diferència. La tercera posició se la va adjudicar Josep Almendros, 2 minuts i 4 segons més tard que el primer
Per part del Club Ciclista Cassà, hem de destacar el primer lloc assolit per l'Albert Carbó en la categoria de màster 30. També en la categoria de màster 50, en Carles Ruscalleda va pujar al caixó després d'assolir la tercera posició. L'Albert Dalmàs, va ser el millor cassanenc en la categoria èlit, després de l'abandonament d'en Joan Mullera per problemes mecànics a la seva bici. Molt bon paper veren fer els ciclistes Jordi Bernatallada i Dani Brugué, en la categoria de màster 30 tot i no poder pujar al caixó.