dimecres, 11 d’agost del 2010

TROFEU CAIXA GIRONA DE BTT A PORQUERES

També amb una calor sofocant i un circuit molt sec, el passat diumenge 11 de juliol, es va donar per finalitzat a Porqueres el campionat mes veterà de l'estat, el Trofeu Caixa Girona de Btt, amb 20 edicions. La prova va comptar amb una participació de prop de 250 participants i la mitjana de tot el campionat se situa en els 300 participants. La cursa la va dominar en Francesc Freixer.

Per part del Club Ciclista Cassà, en Joan Mullera i l’Albert Carbó han ocupat la 17ena i 22 ena posició respctivament en la categoria elit. En Carles Ruscalleda, la 6ena en la categoria de veterans 50. L’Albert Carbó aconseguia pujar al podi en la 3era posició de màster 30 i en Jordi Bernatallada assolia la 16 ena posició d’aquesta mateixa categoria.
Els corredors es van trobar amb unes condicions molt dures degut a l'intens sol i a les altes temperatures que a primera hora del matí ja sobrepassaven els 30º, i que durant les curses, van moure's entre els 35-40º a l'ombra.

A aquest Campionat se li presenta un futur incert amb la desaparició del seu màxim patrocinador. El calendari gironí es prendrà unes vacances fins al proper mes de setembre quan començarà la Copa Gironina.