dimecres, 8 de setembre del 2010

Cursa Es Pollastre

Santa Cristina d'Aro
42 km
Classificacions
Corredors del Club: Carles Ruscalleda, Eduard Cabarrocas i Francesc RabionetHem començat direcció al Mas Marcó, allà hem agafat el camí que ens portarà directa i tot pujada, fins el Mas Nou, al golf. Camí de baixada ràpida, molt ràpida amb molts de salts, un cop a baix, tornem a pujar al Mas Nou. Km 12, baixem per un camí/corriol paral.lel a l'urbanització de Bell-lloc, ens tornem a enfilar fins a arribar quasi a tocar de l'urbanització Roca de Malvet, ara sí tot baixada fins a la línea de sortida, km.20, moment psicológic.... seguir o parar... es pollastre o sa gallina, res a fer el coco funciona bé i els del Club Ciclista Cassà som de terra ferma...seguir i acabar es Pollastre.
A partir d'aquí el circuit és quasi idèntic al de la Cursa de muntanya, el Sa Guilla però al revés, haurem de baixar de la bici vàries vegades de la bici. Pujem a Pedralta, pel corriol, es puja bé excepte un punt que és on han marcat la pujada del d'Es pollastre, qui la fa a sobre la bici li regalen un pollastre, no la va fer ningú, ni en Trayter. Un cop a Pedralta, km.25, baixar el corriol, molt divertit, ens ho passem bé. Ens fan pujar a la Roca del Sol per la pista, uff aquí les cames de la gent ja comencen a fer figa, a dalt avituallament, reavituallament, i contravituallament...comencem a estar rostits. Km.30.
Baixem pel corriol de la Roca del Sol...espectacular, baixar per sobre la roca és adrenalític, molta gent ho ha de fer a peu, ei, els de Cassà no. A partir d'ara caminets no destacables, únicament el corriol que passa per les vies d'escalada de Solius. Ens fan fer una mica de volta, algun corriol per dintre bosc, tot planer per anar tornant cap a la sortida i acabar fent 42 km.

Bona cursa, bona organització, bons paisatges, bons avituallaments, potser hem trobat a faltar algun control.

1 comentari:

emili ha dit...

coc,cococ,cocococococ,cococ...