dimarts, 19 de març del 2013

MARXA CICLOTURISTA DELS PORTS DEL MARESMESoci: Enric Garceran


El pasat 3 de març vaig anar a la “II marxa ports del maresme”, la sortida es donava a les 8 del mati desde Arenys d’amunt. La cursa estava prevista en 104Km però abans de la sortida ens varen informar que s’havia tingut d’escurçar a 82Km ja que a la part alta del Montseny la carretera estava glaçada i amb neu, a les hores es va modificar la pujada al port de Santa Helena.


Un cop començada la carrera no es pot dir que fos molt esperançador al 2km vaig tenir de parar per un radi trencat i vaig perdre el grup, el recorregut continuava per Arenys de mar, Sant Pol i un cop allà ja tornava ha estar a dintre un grupet, un cop aqui començava el primer port de Collsacreu “oportunitat per apretar dent i començar avançar gent”. A l’alçada de Sant Celoni es descansava una mica abans d’afrontar el port llarg que era una alternativa al port original allà vaig tenir la oportunitat de continuar recuperan les posicions perdudes, temps no en va faltar ja que el port es va fer bastant llarg.

Un cop el port fort fet teníem un generós avituallament i desprès una baixada bastant tècnica que embocava a un tram llarg de planer per fer relleus, últim avituallament abans de fer l’últim port amb les forces justes per poder arribar a meta.


Merescut i bon dinar de la organització amb sorteigs de regals i fisio gratis pels participant, una cursa molt ben organitzada i amb unes carreteres amb paisatges maquisims amb el Montseny de vigilant. Tot i el problema amb el radi vaig acabar en la posició 46 de 226 participants.