dimarts, 13 de novembre del 2007

COPA GIRONINA DE BTT A LLAGOSTERA

Diumenge es va disputar la penúltima cursa de la VI Copa Gironina de BTT a Llagostera, que va estar marcada per una esplèndida organització i l´hegemonia del corredor del Freebike, Christian Collados. Collados (1.24.20) va aprofitar la pujada a Sant Grau per obrir un forat que ningú va ser capaç de retallar, i d´aquesta manera s´adjudica la setena de les set proves que s´han disputat. Pel darrere del de Free Bike, va arribar el manresà Carles Valls (Bonvista, 1.25.20) i el de Massi, Xavier Viñas (1.26.00), qui es va penjar la medalla de bronze.
A la volta curta el primer classificat va ser en Joan Quintana, mentre que el primer màster 50 va ser el corredor del Club Ciclista Cassà, en Quim Felip.