dimarts, 19 de febrer del 2008

COPA CATALANA A BANYOLES




Banyoles va obrir diumenge la Copa Catalana Internacional que es va iniciar amb un tercer lloc de l'escalenc Marc Trayter i una victòria inapel·lable de l'alemany Kashi Leuchs (Cannondale). En categoria femenina, Anna Villar (Massi) va obtenir la primera posició.

El Parc de la Draga va proposar un traçat especialment tècnic, encara que curt, als més de 400 ciclistes que van participar en la prova. El públic també va respondre, i al voltant del circuit es va omplir d'aficionats que no es van voler perdre aquest esdeveniment.

El ciclista de l'escala, Marc Trayter, defensa el títol en l'actual edició, després de proclamar-se guanyador de la Copa Catalana l'any passat. I ahir no va decepcionar. Només superat per la potència de Leuchs i per una mínima diferència de Trujillo, el gironí va pujar al podi.

L'alemany no va esperar a veure-les venir. De bon principi va posar tota la seva força als pedals i es va desmarcar dels seus rivals per després arribar en solitari a la meta. El duel entre Trayter i Trujillo pel segon lloc, en canvi, va ser molt més disputat; encara que en els darrers metres el del Cemelorca, més dosificat en les primeres voltes, va poder adjudicar-se la plata. El quart lloc va ser per a Martí Gispert. El cerdà també va mostrar una forma extraordinària i va creuar la línia d'arribada per darrere de Trayter.

En la prova femenina, Anna Villar va ser la més ràpida, per davant de Campos i Santanyes.

Els ciclistes del Club Ciclista Cassà que han participat en aquesta cursa han estat en Carles Ruscalleda i en Jaume Badosa, tots dos, en la categoria de màster 40.