dilluns, 14 de juliol del 2008

TROFEU CAIXA GIRONA DE BTT A VILADRAU

Viladrau ha estat el lloc escollit per disputar la penúltima prova del Trofeu Caixa Girona de Btt. Es primera vegada que es disputa en aquesta població. En un entorn immillorable, s’hi varen desplaçar mes de dos cents ciclistes disposats a que la competició fos d’allò mes interessant. El circuit, realment molt ràpid i molt tècnic. Oriol Morata va ser el clar guanyador, seguit per Ismael Ventura i Josep Almendros.
El ciclista cassanenc Albert Carbó va punxar físicament i va tenir dificultats per completar les dues primeres voltes i va haver d’abandonar. Els altres participants cassanencs van ser en Jordi Bernatallada en Màster 30, Carles Ruscalleda en Màster 40 i Quim Felip que va pujar al podi en en Màster 50 ocupant la 3era posició.