diumenge, 14 de setembre del 2008

LA GARROTXA I EL RIPOLLÉS




El dissabte 23 d’agost, un nombrós grup de ciclistes format per en Quim Felip, Carles Ruscalleda, Jordi Franc, Albert Carbó, Jordi Bernatallada i Joan Borrell es varen desplaçar en cotxe cap a Castellfollit de la Roca per iniciar una bonica volta amb bicicleta per les comarques de la Garrotxa i el Ripollès.
Amb un temps ennuvolat, però amb una temperatura agradable, iniciem la marxa per una carretera tranqui-la que ens porta fins al petit poble d’Oix. A partir d’aquí la cosa ja es complica, la carretera que ens ha de portar fins a Beget es molt sinuosa i amb fortes rampes, hi ha tres quilòmetres amb una pendent mitjana del 10%, després d’un petit descens arribem al bonic poblet de Beget, on aprofitem per fer una aturada per menjar i recuperar forces.
Sortim de Beget direcció Camprodon per una carretera molt estreta i amb unes rampes, que si bé no son molt fortes, a mida que passen els quilòmetres van castigant les cames, un cop passat el poblet de Rocabruna la cosa ja canvia i comença un petit descens que ens porta fins a Camprodon.
De Camprodon agafem direcció cap a Sant Pau de Seguries, planer i baixada que es fan a velocitat molt ràpida, a Sant Pau de Seguries agafem direcció al Capsacosta, excepte un, que per un petit mal entès va passar pel túnels, bé coses que passen.
Un cop a baix del Capsacosta enfilem el camí de tornada cap el cotxe passant per les poblacions de la Canya i Sant Joan les Fonts.