dijous, 23 d’octubre del 2008

COPA GIRONINA DE RUTES DE BTT A PORQUERES

El passat dia 19 d’octubre s’ha disputat a la localitat de Porqueres una nova edició de la Copa Gironina de Rutes de Btt. Uns circuits molt llargs de 35 i 22 km amb una pujada molt llarga ( Rocacorba) va fer patir de valent als mes de 350 ciclites participants. Tot i la pluja de la nit anterior i el dia que va començar ennuvolat, la gran quantitat de ciclistes que hi va participar es realment meritòria. També val a dir que el dia que va fer, va ser ideal per la pràctica del btt. El guanyador,Oriol Morata es va imposar a Christian Collados (2on classificat) amb un temps de 4.00 minuts
Per part del Club Ciclista Cassà hi va participar el veterà Quim Felip en la volta curta i a la volta llarga en Jaume Badosa, Josep Puigmolé i Narcís Oller.