dimarts, 8 de setembre del 2009

6 HORES DE RESISTENCIA A SANT GREGORI

33 equips, entre ells el del club ciclista Cassà, i un total de 130 valents corredors, van prendre part a la 3a edició de les 6 Hores de Resistència BTT a Sant Gregori aquest dissabte 29 d'agost de 2009.
L’equip del club ciclista Cassà, instal•lat en una confortable carpa, estava format per l’Albert Carbó, en Jordi Bernatallada, en Dani Brugué i en Jordi Franch.
Puntualment a les 15:00 h. es donava el xiulet de sortida als corredors, davant tenien un dur i exigent circuit de 3,8 km., dins el mateix escenari que en passades edicions però renovant diversos trams. De bon inici, es va veure que el clar dominador, si no hi havia sorpreses, seria l'equip de Bicicletes Esteve 1, mentre que l’equip local s’instal•lava en una meritòria vuitena posició molt disputada però que va saber defensar fins al final de la prova.
La prova va ser mol entretinguda ja que els relleus eren de una volta, aproximadament de uns 12 minuts, depenent de les possibilitats de cada corredor, aixó feia que en el temps de descans la gent aprofités per fer amistats i intercanviar opinions amb els equips rivals.
Un cop finalitzada la prova i recollir els trofeus per aquesta meritòria vuitena posició, corredors i simpatitzants van acabar la jornada recuperant forces amb un bon sopar.