dimarts, 8 de març del 2011

RESUM DE L'OPEN BMV BTT

El passat diumenge 13 de febrer es va celebrar la segona cursa de l’Open BMV a la localitat de Lladó. Un circuit realment molt ràpid i tècnic ha estat molt ben rebut per els ciclistes participants després de la dura cursa de Llambilles. Molta participació també en aquesta jornada. El Club Ciclista Cassà hi ha participat amb en Joan Mullera en la categoria èlit, en Dani Brugué i en Jordi Bernatallada en màster 30, en Francesc Rabionet en màster 40, en Jaume Badosa en màster 50 i en Carles Ruscalleda en la categoria cicloturista.

La localitat de Canet d’Adri va ser la protagonista de la tercera cursa d’aquest Open BMV de BTT el passat dia 20 de febrer. Tot i els ruixats caiguts durant la nit i a primeres hores de matí, hi va haver una participació de mes de 300 ciclistes que van poder gaudir d’un circuit tècnic i sobretot fangós que van fer suar de valent als participants forçant les mecàniques de les bicis. Aquí a Canet a mes del ciclistes participants a Lladó per part de Cassà hi va haver també la participació de l’Albert Garriga.

La localitat de les Planes d’Hostoles, va ser el lloc escollit per la organització per disputar la darrera cursa d’aquest campionat el passat dia 27 de febrer. Amb la col·laboració del Club Ciclista Vall d’Hostoles la cursa ha estat segurament la que mes èxit ha tingut amb un recorregut molt exigent i que ha agradat a tots els ciclistes participants. Moltes trial.leres, algunes amb molta pedra i uns corriols molt exigents, tant en pujada com en baixada, han fet treballar als ciclistes per intentar fer una bona classificació. Mes de 350 participants hi ha hagut en les diverses categories. El Club Ciclista Cassà ha estat representat per en Joan Mullera, l’Albert Dalmas en Jordi Bernatallada i en Carles Ruscalleda.

Finalitzat ja aquest Open, hem de destacar que els 7 ciclistes cassanencs que hi ha participat han assolit unes molt meritòries classificacions finals,