dimarts, 5 d’agost del 2008

FINALITZA EL TROFEU CAIXA GIRONA DE BTT

Aquest diumenge, 27 de juliol ha finalitzat a Fornells de la Selva el popular Trofeu Caixa Girona de BTT. Francesc Freixer es va imposar davant Ismael Ventura i Joan Llordella. Oriol Morata no va tenir el dia i va quedar en una quarta posició.

Per part del Club Ciclista Cassà, els ciclistes que han participat en aquesta edició han estat: l’Albert Carbó que ha acabat en la 11 ena posició de la màxima categoria, en Jordi Bernatallada i en Joan Boadas que han finalitzat en la 11ena i 23 ena posició respectivament de la categoria màster 30

En la categoria de màster 30, En Jordi Bernatallada ha acabat en la 13ena posició, en Josep Puigmolé en la 61 ena posició al puntuar només en 3 curses, mentre que en Joan Boadas, no s’ha classificat al participar només en la darrera cursa.

A la Categoria de màster 40, hi ha participat en Carles Ruscalleda, Jaume Badosa i Enric Cabarrocas que han acabat en la 21ena, 26ena i 29ena posició respectivament encara que també s’han perdut unes quantes curses que els haurien pogut anar molt be per escalar posicions.

En Quim Felip ha pogut acabar finalment en la quarta posició a molt pocs punt del tercer classificat.

L’Eduard Cabarrocas hi ha participat en la categoria d’Esplai i tampoc s’ha classificat al participar només en la darrera prova del campionat.

Val a dir que els ciclistes es classificaven al participar com a mínim en dues de les deu proves que constava el campionat