diumenge, 8 de març del 2009

COPA CATALANA INTERNACIONAL A BANYOLES

Un podi d'alt estànding es va poder veure ahir a Banyoles en motiu de la segona prova del Superprestigi Massi-Open d'Espanya XC i primera prova del Gran Premi Massi-Copa Catalana Internacional. Al migdia es va donar el tret de sortida i a la primera volta era el de Puigcerdà, Josep Antoni Hermida (Multivan Merida) qui estirava el grup seguit de Julien Absalon (Orbea), Sergio Mantecón (Cemelorca Trek) i Iván Álvarez (Giant Italia Team). Uns segons més endarrere seguien el grup liderat per Jean Christophe Peraud (Massi) fins que els seus frens el van deixar fora de joc (16è lloc).
A la tercera volta el primer grup es va partir i Hermida i Álvarez es van escapar per jugar-se el triomf. Al darrere Absalon van lluitar pel tercer lloc. Mantecón va aguantar fins a la darrera volta i va veure com el francès s'enduia el bronze (1:39:40). Entrar al podi estava molt car i el madrileny Iván Álvarez va trencar els pronòstics després d'una gran lluita amb Hermida i el va batre per només quatre segons gràcies a una estrebada en el tram final amb 1:38.07.
Sergio Mantecón segueix líder del Superprestigi Massi-Open d'Espanya XC després del seu quart lloc, Ruben Ruzafava ser cinquè, Carlos Coloma sisè i Iñaki Lejarreta tancava el segon grupet amb una setena posició. Corredors que van arribar a menys de tres minuts del guanyador, que demostra la igualtat de la prova. Pel que fa a la resta de gironins de la cursa d'elit, Marc Trayter va acabar en el novè lloc, Joan Llordella va ser 17è , Martí Gispert 18è i Oriol Morata 23è.
En la cursa femenina, Marga Fullana (Massi), la principal favorita no va fallar. Als primers compassos ja va obrir el primer forat i va poder marcar el seu propi ritme per creuar la meta amb un temps de 1:09.29. Per darrere va arribar Sandra Santanyes (Cemelorca Trek) va anar de menys a més i Rocío Gamonal (Caixanova-BH-Toscaf) va completar el podi. Cristina Mascarreras (Conor La Siesta) va completar una bona cursa encara que la setena posició que va obtenir no reflexa el seu èxit.

Diari de Girona.

El Biker del Club Ciclista Cassà, Carles Ruscalleda, va participar-hi a la categoria de Màster 50, fent una gran cursa, va poder entrar en una meritòria 11 ena posició a l’arribada.