dilluns, 30 de març del 2009

TROFEU CAIXA GIRONA DE BTT A FORNELLS DE LA SELVA

La població de Fornells de la Selva, ha acollit aquest passat diumenge dia 28 març, la segona prova del Trofeu Caixa Girona de Btt.. La pluja caiguda durant les 24 hores anteriors al començament de la cursa, amenaçava la suspensió d’aquesta prova. L’arribada de uns 300 ciclistes va fer desistir a l’organització de suspendre la prova i donar el tret de sortida amb quasi una hora de retard. El circuit de cada any, molt tècnic i molt bonic es va fer molt mes dur del que habitualment ja ho es, degut al fang que s’anava acumulant amb el pas de les bicis. Es tenien que fer molts equilibris i un gran desgast físic per dominar les bicis en aquest circuit impracticable. Ismael Ventura, va ser el clar dominador de la cursa. Per part del Club Ciclista Cassà, l’Albert Carbó entrava en la 16 ena posició dels Elits. En igual posició ho feia en Jordi Bernatallada en la categoria de Màster 30 , mentre que en Dani Brugué ho feia en la 24 ena posició d’aquesta categoria. En Màster 40, l’únic participant del Club era l’Enric Cabarrocas i entrava en la 10 ena posició de la seva categoria. En Màster 50, fen una exhibició de força i habilitat, en Carles Ruscalleda pujava al podi després d’entrar en la segona posició. Hem de felicitar a en Carles, que enguany ha entrat en aquesta categoria amb molta empenta. Molt mala sort va tenir en Quim Felip que va haver d’abandonar i no va poder acabar la cursa.