diumenge, 29 de juliol del 2007

SORTIDA NOCTURNA A OLOT

Aquesta, ha estat una jornada de carril bici. De bon matí, l'Albert Dalmas, en Jordi Plana i en Narcís Fusté, surten per anar a Sant Feliu de Guíxols. A mitjan matí, ja tornen a ser a Cassà. A mitja tarda, els mateixos del matí juntament amb en Jordi Ribes, en Marc Panella i en Pere Joan Xifre surten de Cassà en direcció a Olot. Es fa alguna parada per el camí per refrescar-se.



En Narcís Turón, en Narcís Panella i l'Arcadi Mestres, surten d'Amer, fan una parada a St. Miquel de Pineda.


Després continuen el recorregut fins a la Casilla de la Vall d'en Bas. Aquí es paren i esperen que arribi el grup de Cassà.


A partir d'aquí, i després de prendre un refrigeri, en Marc, en Jordi Plana, l'Albert i en Narcís F., acaben de fer el recorregut fins a Olot.


Es recuperen una mica a la font de St. Roc i tornada cap a la Vall d'en Bas. Amb aquestes ja han arribat a la Casilla en Quim que ha portat a en Paco Vegas, que actualment està lesionat i no ha pogut pujar amb bici, en Joan Manel Puertas i en Jordi Franc que tampoc han pogut fer la pujada però si que fan la baixada amb bici.
la Lluna ja ha sortit


Un sopar de germanor i a provar els estris de nocturnitat per fer la baixada amb bici a la nit. Una parada fer fer un refrigeri a la plaça porxada d'Amer i als voltants de les tres de la nit arribàvem a Cassà.
Sembla que l'excursió ha anat molt bé i s'espere repertir-ho l'any vinent.