diumenge, 29 de juliol del 2007

TROFEU CAIXA GIRONA BTT A PORQUERES

Gran èxit de participació al Caixa Girona de Porqueres, que malgrat disputar-se en unes dates no massa favorables (el dia 29 de juliol) per la pràctica de la BTT, va aplegar a 247 participants.
La cursa Èlit masculina va ser dominada amb molta autoritat pel corredor de l'STARBIKE Francesc Freixer, que va arribar a la ratlla d'arribada amb gairebé 6 minuts d'avantatge sobre el corredor del FREEBIKE, David Molinero.
Un recorregut molt llarg de 13 km per volta, on es feia notar una llarga pujada, que feia destrosses entre els ciclistes. 4 ciclistes del Club Ciclista Cassà hi han pres part en aquesta edició: En Quim Felip que ha pujat al podi en Màster 50 ocupant la 3ª posició i registrant un temps de 1:40:26 h. en fer les dues voltes al circuit. A la categoria de Màster 40, l'Enric Cabarrocas entrava a la 19 ena posició i en Jaume Badosa a la 24 ena amb un temps de 1:40:26 h. i 1:54:55 h. respectivament. L'Albert Carbó, es feia notar i entrava en la 13 ena posició de la màxima categoria (Elit) amb un temps de 2:05:40 h. en fer les 3 voltes al circuit.