dilluns, 31 de març del 2008

COPA CATALANA DE BTT A CORRO D'AMUNT


Més de 350 corredors han pres la sortida en aquesta segona prova de la Copa Catalana Internacional de Btt acompanyats per un nombrós públic assistent que ha aprofitat el dia assolellat que s’ha pogut gaudir a Corró d'Amunt (Vallès Oriental).
El recorregut del circuit d’uns 9 km, un dels més ben valorats, on els corriols sota bosc i les constants pujades i baixades conformen un circuit molt distret i tècnic.
La cursa Èlit masculina ha estat molt més oberta i no s’ha decidit fins la tercera volta, quan Sergio Mantecon ha trencat la carrera, distanciant-se d’un grup de cinc corredors, i seguit només pel corredor francès Pierre Lebreton (BH Suntour). Aquestes posicions s’han mantingut fins el final. Tercer ha estat Marc Trayter (ECP Tau). Amb la victòria d’ahir (CRI) i d'avui (XC) Sergio Mantecon es situa líder del Campionat, amb un avantatge còmode respecte Marc Trayter.
Jaume Badosa ha estat l’únic participant del Club Ciclista Cassà i ha aconseguit una meritòria 51 ena posició en la categoria de Màster 40, amb un temps de 1:14:36 h.