dilluns, 24 de març del 2008

TROFEU CAIXA GIRONA DE BTT A ST.JOAN LES FONTS

Aquest dilluns de pasqua, 24 de març, s’ha disputat a St. Joan les Fonts la tercera cursa del prestigiós Trofeu Caixa Girona de Btt. La participació ha estat mes moderada que en les darreres curses. Oriol Morata del equip Inpanasa, sembla ja ben recuperat del accident que va patir l’any passat a Cassà i ha guanyat la cursa amb comoditat en un temps de 1:33:51 h. en el curt i dur recorregut molt semblan al de l'any passat de 28 km., ja que la mitjana en prou feines ha superat els 18 km/h. També val a dir que la pluja caiguda darrerament va dificultar molt la conducció, ja que el fang i molta part de pedres feia un circuit molt tècnic i relliscós. Per part del Club Ciclista Cassà hi han participat: