dilluns, 2 de juny del 2008

TROFEU CAIXA GIRONA DE BTT A RIPOLL

Ripoll devia ser l’únic punt de la geografia catalana on la pluja no va caure a l’hora de la cursa del Trofeu Caixa Girona de Btt . Els poc mes de 150 ciclistes que es varen presentar a Ripoll aquest diumenge 1 de juny per disputar la sisena cursa del campionat varen córrer sota la amenaça de pluja per un circuit molt exigent de 9.5 km molt similar als de altres edicions que obligava a extremar les precaucions. Tot i així, les caigudes i avaries van ser una constant afegida. En la màxima categoria, Ismael Ventura es va imposar amb un temps de 1:34:48 h. i també s’ha col·locat líder de la general. Albert Carbó del Club Ciclista Cassà va arribar en la 12 ena posició amb un temps de 1:46:00 h. I hores d’ara es col·loca en la 9 ena posició de la categoria elit.