dimecres, 18 de març del 2009

NOTA D'AGRAIMENT A TOTHOM QUE HA COL.LABORAT

El Club Ciclista Cassà ha rebut molts elogis i felicitacions per part de diferents àmbits de la primera cursa del any del Trofeu Caixa Girona de Btt, organitzada aquest passat diumenge dia 15 de març.
Per part del Club Ciclista Cassà hem de donar les gracies a TOTES les persones que desinteressadament, han ajudat a que aquesta cursa fos un èxit. Des de les primeres que varen estar d’acord en que la cursa es realitzes a la nostra població, les que varen decidir un circuit que tan ha agradat als ciclistes, a tothom que ha col•laborat en la neteja i marcatge, a tothom que va col•laborar amb la mateixa cursa ( controls, megafonia, les noies del bar, informàtics, etc), a tothom que s’ha vist afectat per la cursa (els veïns per talls d’algun carrer, algun camí veïnal,) al veïns de Matamala, que ens han deixat passar per les vores dels seus camps i boscos, a les entitats que han col•laborat : Ajuntament, IES, Creu Roja, Bomber i també vol agrair el suport de les empreses col•laboradores: Embotits La Selva, Metall•logic, Agroselva Mag Dog, Unió de Botiguers de Cassà, Cobega S.A Coca-cola, Fustes Garolera, Assegurances Serra, Perforacions Sacot, Electroservei J. Parramón (Millar), Carn i Cuinats Vilà, Formigons Alsina, Reliable Materials Construcció, Frit Ravich, Nutrexpa, Xavier Alsina Maquinaria, Tan-lux S.L., Grafis-Sant Impressors i Bike Girona.
La única nota negativa es va produir amb alguna decisió arbitral i que no té res a veure amb el Club Ciclista Cassà.
De ben segur que aquesta cursa no hagués estat el que ha estat sense la vostra col•laboració
MOLTES GRACIES A TOTS

1 comentari:

sumalu18 ha dit...

BONDIA .Lo primer felicitarvos la cursa tan collonuda que veu fer ¡¡
Som de malgrat, vosaltres que sou veins de fornells es agradaria preguntarvos si sabeu si han marcat ya el circuit ?desde on es surt? gracies