dilluns, 2 de març del 2009

TROFEU LA SELVA DE BTT A SANT HILARI SACALM

Tal com estava previst, aquest passat diumenge dia 1 de març, es va disputar a la localitat de St. Hilari Sacalm la darrera prova del Trofeu La Selva de Btt. Aquesta ha estat sens cap dubte, la prova reina del Campionat. El recorregut d’extrema duresa de 44 km amb un desnivell de 2200 m. va posar a prova als ciclistes. Per acabar d’adobar-ho les quatre gotes que van caure va fer que el terreny patinés mes del que era normal. Les trial·leres eren d’allò mes complicades i les dures rampes varen fer que els ciclistes acabessin esgotats.

Els ciclistes del Club Ciclista Cassà que hi varen participar, van estar:

L’Albert Dalmas que va poder pujar al podi després de quedar en la tercera posició del la categoria de sub 23.

En Joan Mullera entrava en la 18 ena posició de la categoria elit.

En Carles Ruscalleda es quedava a un pas del podi ja que entrava en quart lloc de la categoria de màster 50, mentre que en Quim Felip ho feia en la sisena posició d’aquesta mateixa categoria després de patir moltes complicacions en el sistema de frenada de la seva bici.