dijous, 26 de novembre del 2009

PASSEJADA PER EL MONTSENY










Tal com ve sent habitual en els darrers anys, un grup del Club Ciclista, fa la seva passejada per el massís del Montseny. Aquest any es va fer el dia 15 de novembre.
Amb sortida d'Arbúcies al davant de la zona esportiva i a punta de clar, el grup enfila cap a Sta. Fé per la pista ampla. Unes quantes parades abans d’arribar-hi, entre altres, al Coll de Té, per fer algun traguet. Un parell d’acompanyants pujant amb cotxe degut al seu baix estat de forma. Això va de cordons per encarregar l’esmorzar.

“”””””UN ESMORZAR COM CAL””””” abans agafar el camí de tornada que va ser diferent al d’anada. Es passa per can Lleonart i es baixa fins la feixa llarga. Seguidament s’arriba a can Puig on a partir d’aquest punt trobem el corriol trial.ler fins al famós castanyer de dimensions considerables. Una gran catifa de fulles acompanya durant tot el camí i el contrast de color es fa pales en el paisatge.

Una passejada que s’espera repetir en properes ocasions, ja que els participants aguanten be la pujada i l’esmorzar s’ho val.



2 comentaris:

narcís ha dit...

Jo, bull veure les fotos de abans d’esmorzar i les de un cop aixecats de la taula. Per poder comparar (no les trobo enlloc). Narcís T.

narcís ha dit...

Rectifico ja les he trobat. De totes maneres les del esmorzar ja sabia que feriu bona cara