dimarts, 8 de març del 2011

1ª ENDURO BTT GAVARRES


La 1ª Enduro BTT de les Gavarres 2.011 està inclòs dintre el campionat "Enduro Zenith Series 2.011", campionat trans fronterer, que es disputa entre Catalunya i França.

Es tracta d'una cursa amb diversos trams cronometrats cara avall on també hi ha parts del tram on s'ha pedalar. Els enllaços entre els trams cronometrats es fan pedalant però no compten en el temps global, i la sortida és individual a intervals de 30 segons. Aquesta disciplina combina la tècnica del descens amb la resistència física alhora de pedalar. L´Enduro Btt de les Gavarres, primera prova d’aquest Campionat va ser el dia 27 de febrer amb concentració de bikers a Fitor. Organitzada per la Tribu BTT de Forallac, comptava amb 6 trams cronometrats de curta durada, totalment explosius, molt divertit i d’exigència tècnica mitja. Primer tram cronometrat per escalfar, els següents són més tècnics...

L’Albert Carbó, únic participant del Club Ciclista Cassà va acabar en la 8ena posició de la general dels 180 participants en aquesta categoria. Per ser la primera prova a les nostres comarques ha estat un èxit total. Sembla que la prova agrada als ciclistes i que es una de les modalitats del BTT que es posarà de moda. El calendari de les properes curses es:
03 Abril: Ille sur Têt - Pyrénées Catalans-França
22 Maig: Thuir - Pyrénées Catalans-França
29 Maig: Maçanet de Cabrenys - Catalunya
6 Novembre: Prades-Pyrénées Catalans-França