dijous, 24 de març del 2011

1er OPEN TÀCTIC A SANT GREGORI

Aquest passat dissabte 19 de març, a primera hora de la tarda, la localitat gironina de sant Gregori va encetar el Campionat de Btt Open Tàctic (antigament Trofeu Caixa Girona de Btt). Aquesta prova era vàlida per el Campionat Universitari de Catalunya. El Club Ciclista Sant Gregori va preparar un circuit de 8 km molt ràpid, trenca cames i amb molt de corriol amb un desnivell aproximat de 180 m. per volta. Aquest circuit, tot i les pluges caigudes darrerament, estava en principi força acceptable en però amb el pas de les rodes i ja en les darreres voltes va quedar fet un fangueig. Això va fer forçar molt al ciclistes i també a les bicis i algunes d’elles varem patir importants averies. Aquest es el cas del ciclista del Club Ciclista Cassà, l'Albert Dalmas que ha hagut d'abandonar per problemes mecànics. Els altres dos participants en aquesta prova han estat en Jaume Badosa i en Carles Ruscalleda. Tots dos en la categoria de veterans 50