dimarts, 11 de setembre del 2007

RESUM DE LA TEMPORADA CICLOTURISTA

La temporada de marxes cicloturistes ja ha finalitzat, i ara arriba el moment de passar balanç a la temporada, una temporada bastant satisfactòria pel que respecte als nostres corredors. En Joan Borrell i en Xevi Gruart han estat els corredors més destacats, han participat en un total de 6 proves. La temporada començava el mes de maig, amb la Terra de Remences a Sant Esteve d’en Bas i la Terra de l’Aigua a Riells i Viabrea. El mes de Juny era el més dur, amb tres proves. La Bonaigua a la Pobla de Segur, la Volta als Ports d’Andorra a Andorra i la Quebrantahuesos a Sabiñanigo. El mes de Juny era el que posava fi a la temporada amb la prestigiosa Marmotte a França, concretament a la bonica localitat de Le Bourg d’Oisans. Per poder finalitzar aquestes marxes ha calgut recórrer un total de 1000 kilòmetres i escalar 25 ports de muntanya.




Ara un cop acabada la temporada, arriba el moment de gaudir d’una manera més tranquil·la de la bicicleta i de fer sortides, que encara que siguin dures, el ritme en que es duen a terme és més suau. Entre aquestes sortides cal destacar-ne una, la que el passat dia 8 de setembre varen fer per la Catalunya nord en Joan Borrell, L’Adolf Santiago i la Pilar Guich, del club ciclista Vidreres. Varem sortir de la bonica població de Prades direcció cap a Sournia, passant per el col de Roque-Jalere de 926 metres d’alçada.De Sournia varem anar cap a Axat, superant el col d’Aussiéres de 1020 metres d’alçada i el col Camperié de 534. Un cop a Axat varem agafar la carretera que va cap a Mont-Louis, encara que nosaltres al cap de pocs kilòmetres ens desviaríem direcció cap el fortíssim col de Jau de 1506 metres d’alçada i amb unes rampes molt dures. Un cop al cim del col de Jau tot baixada fina a Prades. Total 120 kilòmetres per unes tranqui-les i boniques carreteres.

1 comentari:

Anònim ha dit...

collons Joan, ja ho podies haver dit, jo vaig fer quasi el mateix el dia 7 de setembre, vaig sortir de Marquixanes i vaig pujar primer el Coll de Jau fins a Axat, després cap el Coll d'Aussieres i el Coll d'Auzines i vaig tornar a Marquixanes, vaig fer uns 130 Qm.