dimarts, 18 de setembre del 2007

COPA GIRONINA DE RUTES DE BTT A SALT

Els corredors del Freebike varen ser els grans dominadors de la segona prova de la Copa Gironina de BTT que es va celebrar ahir a Salt. Cristian Collados va guanyar per davant dels seus companys David Collados i Josep Almendros. La prova va constar de tres categories -30 km, 20 i 1,5 per als més joves - i en la categoria principal el quart classificat, per darrere dels de Freebike, va entrar Xavier Vinyes del Massi. El banyolí Pere Sánchez va ser el primer classificat en la categoria de màster 30 i Pere Raja pel que fa als sub-23. Eduard Recasens i el veterà 40 Xavier Ferrer (Inpanasa) també varen estar al davant.
Pel que fa a la prova de vint quilòmetres va estar dominada per dos cadets, Jordà Cullell i Joan Quintana, amb l´infantil del Baix Ter Eduard Recader en el tercer lloc. Climent Herández va ser el millor pel que fa als veterans 50 i Miranda Aguda pel que fa a la categoria femenina.
Per part del Club Ciclista Cassà hi varen participar en la volta de 30 km: Albert Carbó, Dani Brugué, Jaume Badosa, Ronny Zanazzi .
A la Volta de 20 km hi ha participat en Quim Felip assolint la segona posició.