diumenge, 15 de març del 2009

TROFEU CAIXA GIRONA A CASSÀ DE LA SELVA


La localitat de Cassà de la Selva, ha acollit la primera cursa del emblemàtic Trofeu Caixa Girona de Btt 2009. Una jornada on de bon matí el sol i la temperatura començaven a posar caliu a la diada. Potser al ser la primera cursa d’aquest Trofeu, també ha ajudat a que la jornada fos un èxit i arribés a batre totes les expectatives. L’entrega de dorsal, tot i ser ràpida, ha provocat unes petites cues a l’hora de fer les inscripcions. Un total de 380 ciclistes han fet la inscripció, disposats a provar les seves forces en aquest començament de temporada. Les primeres sortides han estat molt puntuals en un recorregut de 1 km. Molta mainada hi ha participat, animats per els seus familiars. En el circuit de 3 km, també hi ha hagut molta participació. Aquest circuit, ha estat una mica mes dur, sobretot per els principiants. Finalment, amb 10 minuts de retard s’ha donat la sortida al circuit de 10 km. Un circuit, on la gran majoria de ciclistes han gaudit i patit molt i molt. El circuit ha estat molt exigent i trenca cames on pràcticament no hi ha hagut cap descans. Tot ha estat pujar i baixar, amb unes pujades molt durilles i unes baixades amb corriols trial.lers i fortes pendents. En Marc Trayter, ha estat la gran atracció de la cursa .En Marc ha mostrat un cop més que ha arribat més en forma que la resta de competidors del seu nivell al principi de temporada. Aquí a Cassà de la Selva, ha demostrat des de ben aviat que aspirava a la victòria i que es batria amb qui fos. El seu company de viatge ha estat des de bon començament l'Ismael Ventura, però el corredor de Bicis Esteve, ha caigut en la segona volta i ha perdut molt de temps.

En la prova femenina, Mariona Càtedra s'ha apuntat el triomf sense complicacions per davant de Núria Lauco i Pilar Guich.

Per part del Club Ciclista Cassà, organitzador de la prova, hi han participat en la màxima categoria: l’Albert Carbó que ha fet una molt bona cursa arribant en la 14 ena posició del elits. En Joan Mullera ha arribat en la 29 ena posició d’aquesta mateixa categoria. En màster 30 hi han participat en Jordi Bernatallada i en Dani Brugué que han acabat en unes meritòries 32 i 41 ena posició d’aquesta categoria. En màster 40l, l’Enric Cabarrocas i en Jaume Badosa s’han defensat molt be i han arribat en la 17 i 26 ena posició respectivament. Finalment, en la categoria de màster 50, en Carles Ruscalleda, ha complert amb les expectatives i ha arribat en la 5ena posició de la seva categoria.













































































































































































































































































Imatges de Montse Vilà, Marina Romero, Ivette Parera, Pere Sabrià, Narcís Turón, Josep Dalmàs i Narcís Fusté

7 comentaris:

sacot ha dit...

Quin ambientàs que hi havia,en alguns trams del circuit semblava que sigues una carrera de mundial enlloc d'un campionat probincial..

Anònim ha dit...

hi ha bastants erros a les classificacions, em sembla que els àrbitres estàven una mica adormits per ser el primer dia......

Anònim ha dit...

crec que tot va anar molt bé i que l'organització va cumplir amb tot, avituallaments, inscripcions, detalls, circuit(que dur!!!), controls, felicitats als organitzadors!! esperem tornar l'any vinent.

Anònim ha dit...

les classificacions no estan be, hi ha molta gent de totes les categorias que van acabar totes les voltes i no surten a les classificacions,suposo que u podreu arreglar,

kaiserbtt ha dit...

El circuit va ser perfecte, trialeres, pujades, corriols... La primera trialera era força dura, però amb seny es baixava bé, i per sort no vaig caure. Les altres trialeres em van semblar immillorables pel meu gust i nivell. Felicitats a l'Albert Carbó i en Jordi Bernatallada i a tota la gent de Cassà per l'organització. Tot va anar perfecte.

Jordi Vidal Sala

Club Ciclista Cassà ha dit...

En Joan Maestre en ha fer arribar aquesta nota:
Bona tarda, sóc en Joan Maestre i estic encarregat de l’equip de BTT del CCBanyoles i vull demanar disculpes al club ciclista Cassà i especialment a la gent del podi per les meves desafortunades paraules on vaig dir “ sembleu burros “. Creieu-me si us dic que solo tenir força paciència però diumenge i desprès de veure que les nostres queixes el senyor Moradell se les passava pel forro vaig explotar i els organitzadors que eren al podi van haber d’escoltar aquesta frase. Les meves més sinceres disculpes cap a ells i al club ciclista Cassà.

I felicitats per la cursa, tot estava perfecte i el circuit preciós.



Salutacions!

Club Ciclista Cassà ha dit...

Hola Joan. Tal com ja es va anunciar en la nostra pag del club ciclista(cciclistacassa.blogspot.com), les decisions arbitrals no tenen res a veure amb el Club Ciclista Cassà (organitzador de la prova.
O sigui que per part del nostra Club, acceptem les disculpes, mes que res, de cara a la gent present que realment es va poder sentir ofesa.
Club Ciclista Cassà